Kuchyňské nože

Nejprodávanější

208 položek celkem
Loupací nůž 7 cm Pop, Opinel
Oblíbené
255 Kč
Univerzální nůž 10 cm Pop, Opinel
190 Kč
Blok na nože na 5 ks, buk/nerez, Zwilling
2 700 Kč
Blok na nože na 7 ks, bambus, Zwilling
2 380 Kč
Brousek na nože DUO, Miyabi
2 255 Kč
Brousek na nože, černý, Zwilling
670 Kč
Kuchařský nůž 20 cm Classic, Opinel
899 Kč
kuch
3 690 Kč
nuz 14 cm compact zwilling four star
2 480 Kč
Loupací nůž 7 cm Pop oranžový, Opinel
285 Kč
Loupací nůž 7 cm Pop zelený, Opinel
285 Kč
Magnetický blok na nože na 6 ks, bambus, Miyabi
3 079 Kč
Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling
2 675 Kč
Nůž na chléb 20 cm Twin Point, Zwilling
1 059 Kč
Nůž na chléb 21 cm Classic, Opinel
779 Kč
Nůž na chléb 23 cm Shun Premier Tim Mälzer, Kai
5 950 Kč
Nůž na chléb 23 cm Wasabi Black, Kai
1 720 Kč
Nůž na rajčata 13 cm Twin Point, Zwilling
729 Kč
Nůž na zeleninu 7 cm Professional S, Zwilling
1 470 Kč
Ocílka 23 cm, černá, Zwilling
765 Kč
Ocílka 26 cm řeznická, černá, Zwilling
1 539 Kč
Ocílka 26 cm, černá, Zwilling
969 Kč
Nahoru
Další produkty

kuchynske noze

Ne nadarmo se říká, že kvalitní kuchyňský nůž je vizitkou každého kuchaře. V této kategorii najdete veškeré dostupné kuchyňské nože z naší nabídky. Rozdělili jsme je podle druhů a nechybí zde ani doplňky ke skladování, o péči či k broušení. Správné používání kuchyňských nožů podle jejich účelu vám zajistí lepší kulinářské výsledky a také samozřejmě snazší, rychlejší a bezpečnější přípravu pokrmů. Náš obchod Denis Henry nabízí široký výběr od nejlepších výrobců, jako je Zwilling J.A. Henckels, Miyabi, Opinel nebo KAI.

Kterého výrobce kuchyňských nožů vybrat?

Nože Zwilling vynikají důrazem na kvalitní materiál, bezpečí při krájení a celkový design. Japonské nože KAI jsou odrazem zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkové kvality. Nože Miyabi vynikají svou krásou, elegancí a propracovanými rukojeti z výběrového dřeva. Další výrobce, které máme v našem obchodě, pečlivě vybíráme tak, aby nože splňovali veškerá kritéria.

Pokud si nejste s výběrem nože jisti, pomoc naleznete v článku "jak vybrat kvalitní kuchyňský nůž". Sledovat také můžete náší rubriku Centrum nožů, na které najdete nejen pravidelně vydávané články o nožích. 

Jak pečovat o kuchyňské nože?

Říká se, že kuchyňský nůž je vizitkou každého kuchaře. Aby vydržel dlouho ostrý a nůž si zachoval všech svých kvalit, je potřeba o něj řádně pečovat. Vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo nebo porcelán. Nůž po nakrájení surovin ručně omyjte vodou, šetrným čisticím prostředkem opláchněte a osušte. V neposlední řadě skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně tření s jinými produkty. Nože nejlépe skladujte pomocí zásuvných bloků, magnetických lišt a nebo ochranných pouzder.

Proč koupit kvalitní nůž?

Má to hned několik důvodů. Tím prvním je, že nůž při správné péči vydrží desítky let, ne-li celý život. Taková investice se tak několikanásobně vrátí. Druhým důvodem je, že nůž bude lépe držet ostří, a když máte dobré ostří, snadněji se vše krájí, ať se jedná o plátky masa či přesné kostičky zeleniny. V neposlední řadě jsou kvalitní nože lépe vyvážené a pohodlně se drží, což ocení zejména profesionální kuchaři.

Z našeho blogu

 

 

Novinky na foodblogu

denishenry