Tlakové hrnce

Nejprodávanější

5 položek celkem

Tlakový hrnec slouží – jak už název napovídá – k vaření za vyššího tlaku. Díky němu dosáhne uvnitř rychle teploty přibližně 120 °C. Zkracuje tak dobu vaření, a potraviny si zachovají chutě, vůně a hlavně živiny. Tlakový hrnec, známý také jako Papinův, se jmenuje po francouzském vynálezci jménem Denis Papin, který jej sestrojil v roce 1679. Díky moderním technologiím jsou dnes „papiňáky“ vybaveny různými bezpečnostními pojistkami. Přetlaku se tak obávat nemusíte.

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den
denishenry