Vykosťovací nože

Vykosťování nepatří v kuchyních k těm nejoblíbenějším činnostem. Zvlášť při používání „obyčejného” nože to může být skutečně dřina. Vykosťovací nůž vám při zpracování masa ušetří spoustu času i nervů.

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Vykosťovací nůž vám ušetří čas i nervy

Vykosťování masa a ryb je celkem zdlouhavá a náročná činnost. S vykosťovacím nožem to tak ale být nemusí! Vykosťovací nůž je přímo navržen na snadné oddělení masa od kosti, odstranění šlach a kůže, zejména při čištění drůbeže nebo ryb. Má zúženou a pružnou čepel, která se přizpůsobí kosti. Díky tomu jsou ztráty na mase opravdu minimální.

Vykosťovací nůž je prodlouženu rukou nejen každého řezníka, ale i dobrého kuchaře. Velmi podobný, ale o něco delší, je filetovací nůž. Oba typy těchto kuchyňských nožů doporučujeme také na přípravu ryb.

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den