Špikovací nože
Nejprodávanější
Špikovací nůž je ideálním pomocníkem do kuchyně nejen na čištění masa, ale také při práci s mořskými plody, krevetami či drobnějším ovocem.
Jak se pracuje s japonským nožem Santoku?
V každé kuchyni je občas potřeba vyčistit maso, krevety či mořské plody. Právě k tomuto účelu naprosto jedinečně poslouží kvalitní špikovací nůž, který využijete také při čištění zeleniny či drobnějšího ovoce.
Špikovací nůž poznáte díky jeho tenké a krátké čepeli, díky které nůž zvládne udělat perfektní kapsu, aniž by došlo k proříznutí masa. Jedná se o komplexní nůž, neměl by chybět žádnému kuchaři.
Vyberte si z naší nabídky kvalitních špikovacích nožů Zwilling či tradičních japonských nožů značky Kai, která se inspiruje u těch nejlepších světových kuchařů.