Špikovací nůž 10 cm Four Star, Zwilling

Kód: 31070-101
1 429 Kč –34 %
Špikovací nůž 10 cm Four Star, Zwilling
1 429 Kč –34 % 939 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
13.11.2020
Položka byla vyprodána…

Špikovací nůž 10 cm Four Star od značky Zwilling je určen, jak už sám název napovídá, ke špikování masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat kapsu, aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce. Rukojeť: syntetický materiál; způsob výroby: kovaný nůž; tvrdost: 57° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J.A. Henckels v roce 1976 doslova revoluci na poli kuchyňských nožů určených jak pro profesionály, tak také pro domácí kuchaře. Jako první nůž na světe disponoval syntetickou a důkladně tvarovanou rukojetí, díky které se nůž pohodlně drží a z ruky neklouže. Zwilling zároveň klade vysoký důraz na zpracování celého nože a použití nejkvalitnějších materiálů. Nůž je dobře vyvážený, odolný proti nečistotám a perfektně drží ostří.

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.

Vlastnosti špikovacího nože Zwilling Four Star

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rockwella
  • váha: 202 g

 


 

„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži.  Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.

ChefOndra | Foodbloger


 

Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra

Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce

  • příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
  • nůž může poškodit myčku
  • tření o jiné předměty
  • zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
  • příliš agresivní prostředky 

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 16 cm
Materiál rukojeti: Syntetický materiál
Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Novinky na foodblogu

denishenry