Špikovací nůž 10 cm Four Star, Zwilling

Kód: 31070-101
1 449 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.5.2022
Možnosti doručení

Špikovací nůž 10 cm Four Star od značky Zwilling je určen, jak už sám název napovídá, ke špikování masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat kapsu, aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce. Rukojeť: syntetický materiál; způsob výroby: kovaný nůž; tvrdost: 57° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J.A. Henckels v roce 1976 doslova revoluci na poli kuchyňských nožů určených jak pro profesionály, tak také pro domácí kuchaře. Jako první nůž na světe disponoval syntetickou a důkladně tvarovanou rukojetí, díky které se nůž pohodlně drží a z ruky neklouže. Zwilling zároveň klade vysoký důraz na zpracování celého nože a použití nejkvalitnějších materiálů. Nůž je dobře vyvážený, odolný proti nečistotám a perfektně drží ostří.

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.

Vlastnosti špikovacího nože Zwilling Four Star

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rockwella
  • váha: 202 g

 


 

„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži.  Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.

ChefOndra | Foodbloger


Údržba a několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Nože Zwilling Four Star skvěle drží ostří a tak pro domácí údržbu postačí běžná ocílka. Můžete využít jakoukoliv ocílku z naší řady, doporučujeme ovšem diamantovou ocílku v délce 26 cm, která je dostatečně dlouhá a broušení bude pohodlné. Její povrch navíc dokáže ostří lehce zbrousit, což u ocílek není standardem. Pokud kupujete nůž do profesioální kuchyně, bude se vám hodit brusný kámen Zwiiling s hrubostí 250 a 1000, díky kterému bude vždy perfektně ostrý.

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 16 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Syntetický materiál

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení