Plátkovací nůž Yanagiba 24 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

Kód: MGR-0240Y2
2 090 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
29.11.2021
Položka byla vyprodána…

Plátkovací nůž Yanagiba 24 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože. 

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Vlastnosti nože Yanagiba KAI Redwood

  • broušeno z jedné strany
  • leštěné ostří
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: 2 roky
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 24 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
11x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry