Plátkovací nůž Yanagiba 24 cm Seki Magoroku Redwood, Kai
Plátkovací nůž Yanagiba 24 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Vlastnosti nože Yanagiba KAI Redwood
- broušeno z jedné strany
- leštěné ostří
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: dřevo Redwood
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 58° Rockwella
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Seki Magoroku Redwood |
Použití nože: | Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi |
Délka ostří: | 24 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |