Plátkovací nůž 23 cm Wasabi Black, Kai

Plátkovací nůž 23 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
1.12.2022
Možnosti doručení
Kód: 6723L
1 650 Kč
Plátkovací nůž 23 cm Wasabi Black, Kai
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.

Vlastnosti plátkovacího nože KAI Wasabi Black

  • leštěné ostří a kovová záštita
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • váha: 144 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: 2 roky
? Série: Wasabi Black
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Dorty, Sushi
Délka ostří: 23 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Materiál rukojeti: Plast/bambus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty