Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai
Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.
Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.
Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.
Vlastnosti nože Yanagiba KAI Wasabi Black
- broušeno z jedné strany
- leštěné ostří a kovová záštita
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
- způsob výroby: kovaný nůž
- váha: 104 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Wasabi Black |
Použití nože: | Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi |
Délka ostří: | 15 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Plast/bambus |
Položka byla vyprodána… |