Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai

Kód: 6715Y
1 250 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
13.11.2020
Položka byla vyprodána…

Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: kombinace syntetickéhé materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.

Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.

Vlastnosti nože Yanagiba KAI Wasabi Black

  • broušeno z jedné strany
  • leštěné ostří a kovová záštita
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • váha: 104 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: 2 roky
Délka ostří: 15 cm
Materiál rukojeti: Plast/bambus
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
6x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Novinky na foodblogu

denishenry