Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai

Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rukojeť: kombinace syntetického materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
8.12.2022
Možnosti doručení
Kód: 6715Y
1 350 Kč
Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Yanagiba nůž, označován někdy také jen jako Yanagi, je, stejně jako Deba nůž jednostranně broušený, dlouhý nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem a špičatou špičkou. Často je označován také jako sashimi nůž. Jeho pevná čepel je určena ke krájení extrémně tenkých plátků syrových ryb, masa a zeleniny jedním tahem.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.

Vlastnosti nože Yanagiba KAI Wasabi Black

  • broušeno z jedné strany
  • leštěné ostří a kovová záštita
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • váha: 104 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: 2 roky
? Série: Wasabi Black
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 15 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Materiál rukojeti: Plast/bambus
5
7x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AL Avatar autora | 14.4.2021
velká spokojenost - velice slušná kvalita

Podobné produkty