Plátkovací nůž 16 cm Professional S, Zwilling

Kód: 31020-161
2 129 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
22.9.2021
Položka byla vyprodána…

Plátkovací nůž 16 cm Professinal S je další typ nože, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a hodí se na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s vetšími kusy ovoce. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rocwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýty. Díky své typické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetiky. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky. Je velmi bezpečný, a díky speciálně míchané směsi oceli, ze které je vyráběn a technice FRIODUR dosahuje maximální kvality a perfektního dlouhotrvajícího ostří.

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Professional S

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rocwella
  • váha: 124 g

 


 

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně”.

Zdeněk Pohlreich


 

Údržba a několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Stejně jako pro další kuchyňské nože Zwilling lze tento nůž brousit několika způsoby. Mezi ně patří běžné udržovaní na ocílce. Nejvhodnější je například řeznická ocílka v délce 31 cm s větším brusným efektem či broušení na kameni Zwilling s hrubostí 250 a 1000. Pokud chcete noži dodat něco navíc, můžete ještě používat kožený brousek, který ostří finálně vyhladí a vyleští. Pro tento nůž jsou vhodné jakékoliv doplňky z naší nabídky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 16 cm
Materiál rukojeti: Plast
Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry