Plátkovací nůž 16 cm Professional S, Zwilling

Kód: 31020-161
2 129 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
6.5.2021
Položka byla vyprodána…

Plátkovací nůž 16 cm Professinal S je další typ nože, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a hodí se na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s vetšími kusy ovoce. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rocwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýti. Díky své tipické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetiky. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky. Je velmi bezpečný, a díky speciálně míchané směsi oceli, ze které je výráběn a technice FRIODUR dosahuje maximální kvality a perfekního dlouhotrvajícího ostří.

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s vetšími kusy ovoce.

Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Professional S

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rocwella
  • váha: 124 g

 


 

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně”.

Zdeněk Pohlreich


 

Údržba a několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Stejně jako pro další kuchyňské nože Zwilling lze tento nůž brousit několika způsoby. Mezi ně patří běžné udržovaní na ocílce. Nejvhodnější je například řeznická ocílka v délce 31 cm s větším brusným efektem či broušení na kameni Zwilling s hrubostí 250 a 1000. Pokud chcete noži dodat něco navíc, můžete ještě používat kožený brousek, který ostří finálně vyhladí a vyleští. Pro tento nůž jsou vhodné jakékoliv doplňky z naší nabídky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 16 cm
Materiál rukojeti: Plast
Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry