Santoku nůž 18 cm Twin Four Star II, Zwilling

Kód: 30077-181
2 566 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
7.7.2022
Možnosti doručení

Santoku nůž 18 cm Twin Four Star 2 od značky Zwilling má původ v asijské kuchyni. Díky své velké a tenké čepeli dokáže krájet velmi uzké a malé tvary. Nejvíce tento nůž oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny. Materiál rukojeti: syntetický materiál; způsob výroby: kovaný nůž; tvrdost: 57° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

O noži TWIN Four Star II lze hovořit také jako o znovuzrození legendy. Nerezová koncovka s laserem vytvořeným logem, kterou nůž dostal, nemá jen designový účel, ale také dává noži velmi přesnou rovnováhu pro větší bezpečnost. Rukojeť je v černé barvě a z nerezové oceli. Prodloužený okraj zabrání tomu, aby nůž vypadl z ruky; je velmi pohodlný a rukojeť velmi oceníte při dlouhé práci. Na základě těchto kvalit je vyhledáván profesionálními kuchaři.

Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.

Vlastnosti santoku nože Zwilling Four Star II

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rockwella
  • váha: 189 g

 


 

„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži.  Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.

Ondřej Mikoláš | Foodbloger


 

Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra

Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce

  • příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
  • nůž může poškodit myčku
  • tření o jiné předměty
  • zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
  • příliš agresivní prostředky 

Doplňkové parametry

Kategorie: Santoku nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Saláty, Zelenina, Cibule, Bylinky, Malé tvary, Nudličky
Délka ostří: 18 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Syntetický materiál

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení