Santoku nůž 18 cm Professional S, Zwilling

Kód: 31117-181
3 150 Kč
Můžeme doručit do:
5.9.2018
Na objednávku

Santoku můž 18 cm Professinal S má původ v asijské kuchyni. Díky své velké a tenké čepeli dokáže krájet velmi uzké a malé tvary. Nejvíce tento nůž oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rocwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýti. Díky své tipické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwiling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky. 

Santoku nůž má původ v asijské kuchyni. V překladu znamená nůž tří ctností. Díky své velké a tenké čepeli dokáže krájet velmi uzké a malé tvary. Nejvíce tento nůž oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny.

Vlastnosti santoku nože Zwilling Professional S

  • každý nůž je precizně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rocwella
  • váha: 146 g

 


 

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně”.

Zdeněk Pohlreich


 

Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra

Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce

  • příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
  • nůž může poškodit myčku
  • tření o jiné předměty
  • zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
  • příliš agresivní prostředky 

Doplňkové parametry

Kategorie: Santoku nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 18 cm
Materiál rukojeti: Plast
Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
8x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry