Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 4000FC
Kód: 33950-241Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání. Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm.
Vlastnosti kuchařského nože Sujihiki Miyabi 4000FC
- ledem tvrzená ocel FC61
- dvouvrstvé ostří
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- rukojeť: dřevo Pakka
- tvrdost: 61° Rockwella
- ostří Katana edge
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.