Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 4000FC

Kód: 33950-241
4 649 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
7.10.2019

Japonský plátkovací nůž Sujihiki 24 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání. Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.

Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm. 

Vlastnosti kuchařského nože Sujihiki Miyabi 4000FC

  • ledem tvrzená ocel FC61
  • dvouvrstvé ostří
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • ostří Katana edge
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 24 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry