Plátkovací nůž 15 cm Shun, Kai
Plátkovací nůž 15 cm Shun Classic od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřebo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Výroba japonského nože Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů.
Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vlastnosti plátkovacího nože KAI Shun Classic
- ručně broušený nůž
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
- rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 61° Rockwella
- váha: 80 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkovací nožeKuchyňské nože 61 HRCKuchyňské nože 15 cmZobrazit další kategorieJaponské nožeNože s dřevěnou rukojetíDamaškové nožeKované nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Shun |
Použití nože: | Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi |
Délka ostří: | 15 cm |
? Tvrdost: | 61 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
? Damašková ocel: | Ano |
Kovaný nůž: | Ano |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Položka byla vyprodána… |