Plátkovací nůž 15 cm Shun, Kai

Plátkovací nůž 15 cm Shun Classic od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřebo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2023
Možnosti doručení
Kód: DM-0701
3 170 Kč
Plátkovací nůž 15 cm Shun, Kai
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Výroba japonského nože Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů.

Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.

Vlastnosti plátkovacího nože KAI Shun Classic

  • ručně broušený nůž
  • optimální vyvážení
  • dlouhá životnost ostří
  • 32 vrstev damaškové oceli
  • pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
  • rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • váha: 80 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: 2 roky
? Série: Shun
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 15 cm
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
? Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty