Kuchařský nůž 20 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

Kód: MGR-0200C
2 090 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
27.9.2021
Položka byla vyprodána…

Kuchařský nůž 20 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože. 

Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí na práci s masem, krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.

Vlastnosti kuchařského nože KAI Redwood

  • leštěné ostří
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: 2 roky
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 20 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
15x
4
4x
3
3x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry