Vykosťovací nůž 15 cm Shun Classic, Kai
Vykosťovací nůž je vhodný na oddělení masa od kosti, odstranění šlach a kůže. Nepostradatelný pro řezníka a při porcování kuřete. Má zúženou a pružnou čepel. Práce s tímto nožem je velmi bezpečná a rychlá. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřebo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Vykosťovací nůž je vhodný na oddělení masa od kosti, odstranění šlach a kůže. Nepostradatelný pro řezníka a při porcování kuřete. Má zúženou a pružnou čepel. Práce s tímto nožem je velmi bezpečná a rychlá a je podobný filetovacímu noži.
Výroba série japonských nožů Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti kuchařského nože KAI Shun Classic
- ručně broušený nůž
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
- rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
- dárková krabička je součástí každého nože
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vykosťovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Použití nože: | Čištění masa, Vykosťování, Filety, Příprava ryb, Citrusy |
Délka ostří: | 15 cm |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.