Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 6000MCT

Kód: 34073-201
6 855 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
15.6.2020
Položka byla vyprodána…

Japonský nůž Gyutoh 20 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.

Detailní informace

Detailní popis produktu

MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. 

Vlastnosti japonského nože Gyutoh Miyabi 6000MCT

  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha 214 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 20 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
8x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Novinky na foodblogu

denishenry