Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 5000FCD

Japonský kuchařský nůž Gyutoh 20 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Jádro je z tvrdé FC61 oceli, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele. Dlouhotvrající ostří, speciální damaškový vzor a pohodlná rukojeť je u tohoto nože předností.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 1002139
6 380 Kč
Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 5000FCD
Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 5000FCD
Oblíbené
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.

Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce

Japonské nože Miyabi 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

“První, co musíte v kuchyni udělat abyste připravili perfektní pokrm je zajistit dobrý nůž, jelikož přesně nakrájené tvary dodají vašemu pokrmu preciznost.”

Rokusaburo Michiba, televizní hvězda Iron Chef, Japonsko a USA

Vlastnosti japonského nože Gyutoh Miyabi 5000FCD

  • jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D"
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • úhel hran: 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože, Kuchyňské nože 61 HRC, Kuchyňské nože 20 cm, Japonské nože, Nože s dřevěnou rukojetí, Damaškové nože, Kované nože, Japonské kuchařské nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 5000FCD
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
? Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Položka byla vyprodána…
5
9x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
J Avatar autora | 11.3.2018
Úžasný nůž. Jako profesionál mohu doporučit.

Podobné produkty

kucharsky nuz 20 cm Zwilling Four Star
2 589 Kč
1001567
Kuchařský nůž 20 cm Classic, Opinel
889 Kč
001818
Kuchařský nůž 15 cm Wasabi Black, Kai
1 350 Kč
6715C
kuchařský nůž 20,5 cm Olive Forged
1 860 Kč
SDV-305225
Kuchařský nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001471