Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 4000FC

Kód: 33951-201
4 345 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
29.10.2019

Japonský kuchařský nůž Gyutoh 20 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání. Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.

Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. 

Vlastnosti kuchařského nože Gyutoh Miyabi 4000FC

  • ledem tvrzená ocel FC61
  • dvouvrstvé ostří
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • ostří Katana edge
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 20 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry