Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 4000FC

Japonský kuchařský nůž Gyutoh 20 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
18.10.2022
Možnosti doručení
Kód: 33951-201
4 300 Kč
Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 4000FC
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek.

Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce

Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.

Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.

Vlastnosti kuchařského nože Gyutoh Miyabi 4000FC

  • ledem tvrzená ocel FC61
  • dvouvrstvé ostří
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • ostří Katana edge
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 20 cm
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Série: 4000FC
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení