Kuchařský nůž 26 cm Professional S, Zwilling

Kuchařský nůž 26 cm Professional S by neměl chybět v žádné kuchyni. Někdy nazýván jako univerzální, má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí na práci s masem, krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rockwella; způsob výroby: kovaný nůž.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
26.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001483
2 840 Kč
Kuchařský nůž 26 cm Professional S, Zwilling
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Kuchařský nůž by neměl chybět v žádné kuchyni. Nůž má velmi pevnou konstrukci, proto se hodí například na přípravu hovězího masa, přípravu steaků krájení zeleniny a např. také na sekání bylinek. Jde všeobecně o nejrozšířenější nůž ve všech kuchyních světa.

Univerzální
Maso
Cibule
Zelenina
Velké ovoce

Nože Professional S jsou tradiční celosvětově známé nože se třemi nýty. Díky své typické střence jsou tyto vyhledávány jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Rukojeť je černá a ze syntetického materiálu. Nůž je optimálně vyvážen, a stejně jako u ostatních nožů Zwilling, je kladen vysoký důraz na to, aby perfektně padnul do ruky.

„Nejlepší ocel, dokonalost zpracování a vyváženost solingenských nožů Zwilling jsou v každé dobré kuchyni nezbytností. Kvalitní a ostré nože jsou něco, bez čeho se jakýkoliv kuchař za žádných okolností neobejde. Jsou základním kamenem každé správné kuchyně.”

Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař

Vlastnosti kuchařského nože Zwilling Professional S

  • každý nůž je precizně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • tvrdost: 57° Rockwella

Údržba a práce s noži Zwilling

Aby nůž zůstal ostrý a vydržel vám dlouhé desítky let, přikládáme několik rad, které prodlouží nejen životnost, ale pomohou k tomu, aby se vám s nožem vždy dobře krájelo.

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože Professional S

Stejně jako pro další kuchyňské nože Zwilling lze tento nůž brousit několika způsoby. Mezi ně patří běžné udržovaní na ocílce. Nejvhodnější je například řeznická ocílka v délce 31 cm s větším brusným efektem či broušení na kameni Zwilling s hrubostí 250 a 1000.

Pokud chcete noži dodat něco navíc, můžete ještě používat kožený brousek, který ostří finálně vyhladí a vyleští. Pro tento nůž jsou vhodné jakékoliv doplňky z naší nabídky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: Professional S
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 26 cm
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Plast
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
8x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Set nožů 2 ks Chef Wasabi Black, Kai
Výhodný set
2 549 Kč
67S-320
Kuchařský nůž 20 cm Wasabi Black, Kai
Oblíbené
1 550 Kč
6720C
Kuchařský nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001471
Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling 1001501
Kuchařský nůž 20,5 cm VG10 s koženým pouzdrem, Forged SDV-305584
Kuchařský nůž 15 cm Wasabi Black, Kai
1 350 Kč
6715C