Vroubkovaný univerzální nůž 13 cm Four Star, Zwilling

Kód: 31070-131
1 630 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.10.2021

Univerzální vroubkovaný nůž se hodí nejen na krájení tvrdých i měkkých rajčat, ale také na ovoce se slupkou a na krájení salámů a sýrů.. Rukojeť: syntetický materiál, způsob výroby: kovaný nůž; tvrdost: 57° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

S kolekcí nožů Four Star způsobil Zwilling J.A. Henckels v roce 1976 doslova revoluci na poli kuchyňských nožů určených jak pro profesionály, tak také pro domácí kuchaře. Jako první nůž na světe disponoval syntetickou a důkladně tvarovanou rukojetí, díky které se nůž pohodlně drží a z ruky neklouže. Zwilling zároveň klade vysoký důraz na zpracování celého nože a použití nejkvalitnějších materiálů. Nůž je dobře vyvážený, odolný proti nečistotám a perfektně drží ostří.

Univerzální vroubkovaný nůž se hodí nejen na krájení tvrdých i měkkých rajčat, ale také na ovoce se slupkou a na krájení salámů a sýrů.

Vlastnosti vroubkovaného nože Zwilling Four Star

  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • ručně broušený, laesrová kontrola ostří
  • FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
  • SIGMAFORE® - nůž je kován z jednoho kusu oceli, větší pevnost nože a kvalitnější ostří
  • speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • rukojeť: syntetický materiál
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 57° Rockwella

 


 

„Nože Zwilling jsem si oblíbil už před desítkami let, a stejně jako nádobí od této značky, mne doprovází na každém kroku. Maso, steaky, ryby, zeleninu a mnoho jiného připravuji výhradně s těmito noži.  Ať už se jedná o jakoukoliv řadu, vždy je kvalitně zpracovaná a nože se perfektně drží v ruce”.

ChefOndra | Foodbloger


 

Údržba a několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnost ostří

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Nože Zwilling Four Star skvěle drží ostří a tak pro domácí údržbu postačí běžná péče. Můžete využít jakoukoliv brousek Anysharp, který si poradí s vroubkovaným ostřím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Jahody, Rajčata, Citrusy
Délka ostří: 13 cm
Materiál rukojeti: Syntetický materiál
? Tvrdost: 57 HRC
Země výroby: Německo
Kovaný nůž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry