Santoku nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
Kód: 34074-181Související produkty
Detailní popis produktu
MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.
Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.
Vlastnosti japonského nože Santoku Miyabi 6000MCT
- jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
- tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
- váha 215 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Santoku nože |
---|---|
Záruka: | Doživotní ( čepel) |
Délka ostří : | 18 cm |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Tvrdost: | 63 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Kovaný nůž: | Ano |
Položka byla vyprodána… |