Santoku nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT

Japonský nůž Santoku 18 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001978
9 030 Kč
Santoku nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Santoku je nejprodávanější nůž v Asii a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.

Zelenina
Cibule
Brambory
Ovoce
Malé tvary

MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.

Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Vlastnosti japonského nože Santoku Miyabi 6000MCT

  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha 215 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Santoku nože, Kuchyňské nože 63 HRC, Kuchyňské nože 18 cm, Japonské nože, Nože s dřevěnou rukojetí, Kované nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 6000MCT
Použití nože: Saláty, Zelenina, Cibule, Bylinky, Malé tvary, Nudličky
Délka ostří: 18 cm
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Santoku nůž 17 cm Classic, Opinel
899 Kč
001819
Santoku nůž 18 cm Shun, Kai
6 379 Kč
DM-0717
Santoku nůž 18 cm Olive, Forged
1 860 Kč
SDV-307427
Santoku nůž 18 cm Professional S, Zwilling 1001623