Santoku nůž 17 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

Kód: MGR-0170S
1 950 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
13.11.2020
Položka byla vyprodána…

Santoku nůž 17 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.  

Santoku je nejprodávanější nůž v Japonsku a název lze přeložit jako “nůž tří cností". Jméno se vztahuje k všestrannosti a vhodný je zejména na krájení všemožných tvarů zeleniny, či porcování ryb. Oproti Deba noži má úzký hřbet a velmi snadno a rychle se ovládá. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky nebo rychle nakrájet cibuli, je Santoku nůž nejvhodnější ze všech.

Vlastnosti santoku nože KAI Redwood

  • leštěné ostří
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Santoku nože
Záruka: 2 roky
Délka ostří: 17 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…
5
13x
4
0x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VM Avatar autora | 17.11.2017
Ještě nevím, koupila jsem ho jako vánoční dárek

Novinky na foodblogu

denishenry