Nůž na zeleninu Nakiri 17 cm, Miyabi 4000FC

Kód: 33952-171
4 345 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
31.10.2019

Japonský nůž Nakiri 17 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání. Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.

Nakiri je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru, který je přizpůsoben především pro krájení směrem nahoru a dolů. Díky tomuto obdélníkovému tvaru, který je pro nůž Nakiri poznávacím znamením, a uzké čepeli, nůž velmi dobře klouže po prstech.

Vlastnosti nože na zeleninu Nakiri Miyabi 4000FC

  • ledem tvrzená ocel FC61
  • dvouvrstvé ostří
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • ostří Katana edge
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Délka ostří: 17 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry