Kuchyňské nože 61 HRC
Kuchyňské nože se dají dělit také podle tvrdosti. Ne vždy platí, že čím tvrdší, tím lepší. Nekvalitní tvrdé nože jsou zbytečně křehké a těžko se brousí. Mezi nejtvrdší nože na našem e-shopu patří 61 a 63 HRC. Jsou již o něco tvrdší, ale přesto snadno brousitelné a ostří drží dlouho jako nové, takže je skoro bezúdržbové.
- Kuchařské nože
- Sady nožů
- Plátkovací nože
- Nože na zeleninu
- Santoku nože
- Špikovací nože
- Vykosťovací nože
- Deba nože
- Nože na chléb a pečivo
- Nože na šunku a lososa
- Japonské nože
- Outdoorové nože
- Ocílky a brousky na nože
- Brusné kameny
- Prkénka na krájení
- Tašky a pouzdra na nože
- Stojany na nože
- Nože Ballarini
- Nože Forged
- Nože Opinel
- Nože Zwilling
- Japonské nože Miyabi
- Japonské nože KAI