Vroubkovaný nůž 10 cm Pop, Opinel
Kód: 001918



Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Opinel jsou vyrobeny z kvalitního habrového dřeva a švédské nerezové oceli Sandvik, která se vyznačuje pevností a vyjímečnými antikorozními vlastnostmi. Rukojeť z habrového dřeva dodává barvě stálost a sytost a k noži je připevněna dvěma nýty. Vroubkovaná čepel si snadno poradí s měkkými rajčaty nebo s další zeleninou a ovocem, které se špatně krájí.
Vlastnosti vroubkovaného nože Opinel Pop
- vhodné krájení měkkého ovoce nebo rajčat
- tvrdost: 57-58 HRC
- ocel: 12С27 Sandvik™ steel
- rukojeť: lakované habrové dřevo
- barva: přírodní
Dřevo na nožích Opinel
Dřevo, ze kterého se vyrábí nože Opinel, pochází z neustále obhospodařovaných francouzských lesů a nedochází tak ke zbytečnému kácení a zatěžování přírody. Hlavní dodavatel dřeva má své vlastní lesní plochy ve francouzském regionu Jura a je držitelem několika certifikátů.
Několik tipů při práci s noži Opinel, které zvýší životnost ostří
- vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
- ručně omyjte vodou a šetrným čistícím prostředkem opláchněte a ihned osušte
- některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
- pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
- skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
- používejte zásuvné bloky, magnetické lišty nebo ochranná pouzdra
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce
- příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
- nůž může poškodit myčku
- tření o jiné předměty
- zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
- příliš agresivní prostředky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na zeleninu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Použití nože: | Zelenina, Malé ovoce, Houby, Jahody, Rajčata, Citrusy |
Délka ostří: | 10 cm |
? Tvrdost: | 57 HRC |
Země výroby: | Francie |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.