Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT

Japonský nůž Sujihiki 24 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
28.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001983
7 270 Kč
Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Plátkovací nůž Suhijiky je vhodný na sushi, shasimi či slabé plátky masa a ryb. Díky své délce dokáží nože Suhijiki nakrájet velmi slabé plátky jedním tahem, což je v japonské kuchyni jednou ze základních technik pro dosažení maximální chuti a textury. Jejich délka se nejčastěji pohybuje v rozmezí 20 až 30 cm.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.

Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Vlastnosti japonského nože Sujihiki Miyabi 6000MCT

  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • úhel hran 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha: 190 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 6000MCT
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 24 cm
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Nůž Deba 15,5 cm Wasabi Black, Kai
1 799 Kč
6715D
Plátkovací nůž 15,5 cm Yanagiba Wasabi Black, Kai
1 350 Kč
6715Y
Plátkovací nůž 16 cm Four Star, Zwilling 1001544
Plátkovací nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001458
Plátkovací nůž 15 cm Shun Premier Tim Mälzer, Kai TDM-1701
Plátkovací nůž 20,5 cm Olive, Forged
1 704 Kč
SDV-305164