Omáčník 20 cm Diamond Concept Plus, Woll

Kód: 920CPI
2 750 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.9.2020

Omáčník 20 cm Woll Diamond Concept Plus s nepřilnavým porvrchem odolá tváří v tvář intenzivnímu dennodennímu vaření. Vyrobeno bez použití PFOA; inovativní indukční technologie pro nepřekonatelný výkon; skvělá tepelná vodivost. Součástí hrnce je inovativní silikonová vložka, která lze použít na několik způsobů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cenami ověnčené hrnce Diamond Concept Plus jsou bezpochyby vyjímečné. Tělo odlité do jednoho kusu disponuje skvělými vlastnostmi a především nepřilnavým titanovým povrchem složeným z několika vrstev. 

Vlastnosti omáčníku Woll Diamond Concept Plus

  • průměr 20 cm
  • objem 3 l
  • multifunkční nastavitelná silikonová vložka
  • inovativní ucha pro uchycení poklice
  • rychlé rozehřátí díky skvělé distribuci tepla
  • odlito z jednoho kusu tvrzené hliníkové slitiny
  • 5 vrstev speciálního povrchu
  • 8 mm silné dno
  • tepelně odizolované rukojeti
  • odolný a nepřilnavý povrch bez obsahu PFOA
  • vhodné na veškeré zdroje tepla včetně indukce
  • výrobek je vhodný pro použití v troubě

Vaření v omáčníku Woll Diamond Concept Plus

  • nepřehřívejte prázdný omáčník
  • pro úsporu energie nepoužívejte větší rozměr plotýnky
  • díky vynikající vodivosti a rozložení tepla je možné hrnce Woll použít i na menších plotýnkách
  • používejte dřevěné nebo silikonové vařečky a jiné potřeby

Použití hrnce

  • plyn
  • elektrika
  • sklokeramika
  • halogen
  • indukce
Údržba omáčníku Woll
  • při přichycení jídla nechte omáčník Woll odmočit, díky vysoce kvalitní nepřilnavosti lze nádobí snadno umýt
  • výrobek je možné mýt v myčce, doporučujeme ruční mytí 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rendlíky a omáčníky
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
Barva: Černá
Do trouby: Ano
Materiál: Litý hliník
Na indukci: Ano
Nepřilnavý povrch: Ano
Objem: 4,5 l
Poklice: Ano
Průměr: 24 cm

Omáčník Diamond Concept Plus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Novinky na foodblogu

denishenry