Nůž na zeleninu Nakiri 16,5, cm Seki Magoroku Red Wood, Kai

Kód: MGR-0165N
2 090 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
22.9.2021
Položka byla vyprodána…

Nůž na zeleninu Nakiri 16,5, cm Seki Magoroku Red Wood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Red Wood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože. 

Nakiri je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru, který je přizpůsoben především pro krájení směrem nahoru a dolů. Díky tomuto obdélníkovému tvaru, který je pro nůž Nakiri poznávacím znamením, a uzké čepeli, nůž velmi dobře klouže po prstech.

Vlastnosti nože Nakiri KAI Redwood

  • broušeno z jedné strany
  • leštěné ostří
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu
Záruka: 2 roky
Použití nože: Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Česnek, Houby, Jahody, Mořské plody
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry