Nůž na zeleninu 10 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

Kód: MGR-0100P
1 350 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
26.8.2021
Položka byla vyprodána…

Nůž na zeleninu 10 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože. 

Nůž na zeleninu se nejlépe hodí, jak už sám název napovídá, na čištění, loupání a vykrajování zeleniny a ovoce. Je malý, lehký a dobře ovladatelný.

Vlastnosti nože na zeleninu KAI Redwood

  • leštěné ostří
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu
Záruka: 2 roky
Použití nože: Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Česnek, Houby, Jahody, Mořské plody
Délka ostří: 10 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…
5
12x
4
0x
3
8x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ID Avatar autora | 25.12.2018
Nůž je brilantní už na pohled a práce s ním je radost. Ti Japonci to umí! Je tam znát i ta tradice. Ctí dokonalost! Jsem moc a moc spokojená.
denishenry