Nůž na zeleninu 10 cm Seki Magoroku Redwood, Kai
Kód: MGR-0100PSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Nůž na zeleninu se nejlépe hodí, jak už sám název napovídá, na čištění, loupání a vykrajování zeleniny a ovoce. Je malý, lehký a dobře ovladatelný.
Vlastnosti nože na zeleninu KAI Redwood
- leštěné ostří
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: dřevo Redwood
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 58° Rockwella
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na zeleninu |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Délka ostří: | 10 cm |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Položka byla vyprodána… |
4,2
20 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
ID
Iva Danihelková
Nůž je brilantní už na pohled a práce s ním je radost. Ti Japonci to umí! Je tam znát i ta tradice. Ctí dokonalost! Jsem moc a moc spokojená.