Kuchařský nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 5000FCD

Kód: 34680-131
4 295 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
21.3.2022
Položka byla vyprodána…

Japonský kuchařský nůž Shotoh 13 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Jádro je z tvrdé FC61 oceli, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele. Dlouhotvrající ostří, speciální damaškovitý vzor a pohodlná rukojeť je u tohoto nože předností.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Nože MIYABI 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Shotoh je malý nůž, ideální pro řezání, loupání a zdobení ovoce a zeleniny.  Někdy je tento nůž nazýván jako Petty nůž, což v překladu znamená drobný či malý. Vhodný je také pro čištění surovin, které držíme v ruce. Po Santoku nožích je to druhý nejprodávanější druh čepele v Japonsku.

 


 

“První, co musíte v kuchyni udělat abyste připravili perfektní pokrm je zajistit dobrý nůž, jelikož přesně nakrájené tvary dodají vašemu pokrmu preciznost.”

Rokusaburo Michiba, televizní hvězda Iron Chef, Japonsko a USA


 

Vlastnosti japonského nože Shotoh Miyabi 5000FCD

  • jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D"
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • úhel hran: 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na zeleninu
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 13 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
? Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné