Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT

Japonský nůž Shotoh 13 cm Miyabi 6000MCT je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
24.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001968
5 180 Kč
Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Shotoh je malý nůž, ideální pro řezání, loupání a zdobení ovoce a zeleniny. Někdy je tento nůž nazýván jako Petty nůž, což v překladu znamená drobný či malý. Vhodný je také pro čištění surovin, které držíme v ruce. Po Santoku nožích je to druhý nejprodávanější druh čepele v Japonsku.

Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce

MIYABI 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nože této kvality očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné.

Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži výjimečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. Jádro extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími vrstvami ocele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Vlastnosti japonského nože Shotoh Miyabi 6000MCT

  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • povrchová úprava Tsuchime - čepel s ručně tepaným povrchem
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha 90& g

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 6000MCT
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 13 cm
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai
1 199 Kč
6710P