Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai

Kód: 6710P
1 099 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.9.2020

Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black od značky KAI je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: kombinace syntetickéhé materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální řada japonských nožů Wasabi Black Kai s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je elegantní a cenově dostupná řada pro ty, kteří očekávají kvalitu. Nože Wasabi Black jsou broušeny jen z jedné strany, stejným způsobem jako tradiční samurajské meče.

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně.

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.

Vlastnosti špikovacího nože KAI Wasabi Black

  • leštěné ostří a kovová záštita
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: kombinace polypropylenu a bambusového prachu
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • váha: 70 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: 2 roky
Délka ostří: 10 cm
Materiál rukojeti: Plast/bambus
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
9x
4
2x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Novinky na foodblogu

denishenry