Set nožů na zeleninu 3 ks Twin Grip, Zwilling
Kód: 38737-000Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Twin Grip od výrobce Zwilling jsou vhodné pro menší úkoly v kuchyni. Skvěle se hodí při přípravě snídaně, krájení salámů nebo čištění zeleniny. Vroubkovaný nůž si snadno poradí jak s měkkým ovocem, tak i drobným pečivem. Rukojeť poskytuje pohodlné držení a protiskluzový povrch zajišťuje bezpečnost. Tak jako u profesionálních modelových řad je čepel nožů Twin Grip výráběna metodou FRIODUR®.
Sada nožů obsahuje
- 1x loupací nůž 6 cm
- 1x nůž na zeleninu 8 cm
- 1x špikovací/univerzální nůž 10 cm
Vlastnosti sady nožů Zwilling Twin Grip
- protiskluzová rukojeť
- každý nůž je perfektně vyvážený
- ručně broušený, laesrová kontrola ostří
- FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
- speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
- doživotní záruka na výrobní vady
- rukojeť: syntetický materiál
- způsob výroby: lisovaný nůž
- tvrdost: +- 57° Rockwella
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
- vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
- po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
- některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
- pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
- skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
- používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce
- příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
- nůž může poškodit myčku
- tření o jiné předměty
- zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
- příliš agresivní prostředky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sady kuchyňských nožů |
---|---|
Záruka: | Doživotní ( čepel) |
Délka ostří: | Set |
Materiál rukojeti: | Syntetický materiál |
Tvrdost: | 57 HRC |
Země výroby: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení