Plátkovací nůž 20,5 cm Olive, Forged

Plátkovací nůž Olive Forged 20,5 cm je další typ nože, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a hodí se na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce. Je dodáván v dárkové krabičce. Tvrdost 58 HRC. Dřevěná olivová rukojeť.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
9.10.2024
Možnosti doručení
Kód: SDV-305164
1 704 Kč
Plátkovací nůž 20,5 cm Olive, Forged
Sleva na vše
Sleva na vše
pro registrované
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Expedujeme obratem
veškeré objednávky
Vařením
Vařením žijeme
doslova každý den

Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.

Maso
Porcování
Filety
Sushi
Velké ovoce

Řada Olive v sobě kombinuje robustní provedení s ručně tepaným vzhledem, japonskou ostrost a moderní vzhled. Zaoblená rukojeť z olivového dřeva je nejen velmi pohodlná, ale také odolná proti vodě. Oproti jiným dřevinám je i velmi pevná a noži poskytuje dlouhou životnost. Nerezová koncovka nemá jen designový účel, ale také dává noži velmi přesnou rovnováhu pro větší bezpečnost.

Vhodné jako dárek

Nůž je dodáván v dřevěné dárkové krabičce a jako dárek zaručeně potěší kohokoliv, ať se jedná o profesionálního kuchaře, maminku v domácnosti nebo tatínka. Nůž Olive Forged bude opravdovou ozdobou v každé kuchyni.

Vlastnosti kuchařského nože Forged Olive

  • ručně kovaná čepel s autentickým vzhledem
  • ručně broušený
  • odolná rukojeť z olivového dřeva
  • vyrobeno z japonské oceli 440C
  • baleno v dárkové dřevěné krabičce

Údržba nože Forged

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Nože lze udržovat ocílkou Forged s diamantovým povrchem, která byla speciálně navržena pro tyto nože a nabízí vysoce kvalitní ostřící ocel. V závislosti na použití nožů doporučujeme nechat si je nabrousit např. 1x až 2x ročně u profesionálního brusiče nožů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plátkovací nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: Olive
Použití nože: Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi
Délka ostří: 20,5 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Holandsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Úhel broušení: 18°

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Plátkovací nůž 16 cm Four Star, Zwilling 1001544
plátkovací 20 S 1001464
Plátkovací nůž 23 cm Wasabi Black, Kai
1 650 Kč
6723L
Plátkovací nůž 16 cm Professional S, Zwilling 1001458