Nůž na chléb 23 cm Shun Classic, Kai
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.
Výroba série japonských nožů Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti kuchařského nože KAI Shun Classic
- ručně broušený nůž
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
- rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
- dárková krabička je součástí každého nože
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nože na chléb a pečivo | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
| EAN: | 4901601556643 | 
| Použití nože: | Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty | 
| ? Tvrdost: | 61 HRC | 
| Země výroby: | Japonsko | 
| Materiál rukojeti: | Dřevo | 
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            