Nůž na chléb 22,5 cm Seki Magoroku Redwood, Kai
Nůž na chléb 22,5 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.
![Sleva na vše](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.denishenry.cz/user/banners/sale.png?66339cb3)
![Ty nejlepší produkty](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.denishenry.cz/user/banners/like_dh.jpg?60cf4814)
![Veškeré objednávky](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.denishenry.cz/user/banners/timer_dh.jpg?60cf499e)
![Vařením](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.denishenry.cz/user/banners/vareni_dh.jpg?60cf468a)
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.
Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai.
Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Red Wood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože.
Vlastnosti nože na chléb KAI Redwood
- leštěné ostří
- vyjímečně dlouhá životnost ostří
- pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
- rukojeť: dřevo Redwood
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 58° Rockwella
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na chléb a pečivo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
? Série: | Seki Magoroku Redwood |
Použití nože: | Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty |
Délka ostří: | 22 cm |
? Tvrdost: | 58 HRC |
Země výroby: | Japonsko |
Materiál rukojeti: | Dřevo |