Nůž Deba 15,5 cm Seki Magoroku Redwood, Kai

Kód: MGR-0155D
2 290 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
27.9.2021
Položka byla vyprodána…

Nůž Deba 15,5 cm Seki Magoroku Redwood od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: dřevo Redwood; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Skloubením zkušeností při výrobě samurajských mečů, dlouholeté tradice a špičkovou kontrolou kvality vznikají bezkonkurenční, cenami ověnčené, japonské nože Kai. Série japonských nožů Kai Seki Magoroku Redwood zaujme nejen svojí ostrostí, ale také propracovaným vzhledem a moderní rukojetí z červeného dřeva Redwood. Tento druh tvrdého dřeva sekvoje má přirozeně vysoký obsah oleje, a proto je rukojeť dobře odolná proti vodě. Kaštanový tvar rukojeti zaručuje pevné a pohodlné držení nože. 

Deba nůž je jednostranně broušený nůž s velmi pevným a mohutným hřbetem, což se také odraží na váze. Je určen zejména na porcování a filetování ryb a masa, ale také pro sekání menších kostí. Vzhled čepele kombinuje Gyuto a Santoku nůž. V Evropě Deba nůž není příliš známý.

Vlastnosti nože Deba KAI Redwood

  • leštěné ostří
  • broušeno z jedné strany
  • vyjímečně dlouhá životnost ostří
  • pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • rukojeť: dřevo Redwood
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 58° Rockwella

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Deba nože
Záruka: 2 roky
Použití nože: Porcování, Příprava ryb
Délka ostří: 15 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
9x
4
5x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry