Nerezový tlakový hrnec 4l EcoQuick II, Zwilling

Kód: 64243-422
4 490 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
26.8.2021
Položka byla vyprodána…

S nerezovým tlakovým hrnec ZWILLING® EcoQuick II uvaříte vaše pokrmy rychle a s elegancí. Při vaření můžete zvolit 2 stupně tlaku. Konstrukce je vyrobena z nerezového pláště a pevným jádrem z hliníku, který zaručuje optimální distribuci tepla. Tento hrnec můžete využít i na běžné vaření, smažení či vaření v páře.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

V tlakovém hrnci ze série ZWILLING® EcoQuick II uvaříte vaše pokrmy rychle a s elegancí. Díky možnosti volby mezi dvěma tlakovými úrovněmi lze v tomto hrnci připravovat jak ryby a zeleninu, tak dušená masa, která potřebují více času. Díky široké škále příslušenství můžete tlakový hrnec Zwilling používat na:

  • vaření
  • dušení
  • parní vaření (s napařovací vložkou)
  • smažení (s fritovací vložkou, bez poklice pod tlakem!)

Hrnec ZWILLING® EcoQuick II je vyroben z leštěné a nerezové oceli odolné vůči poškrábání. Tepelně odizolované rukojeti jsou vyrobeny z odolného černého plastu, tudíž hrnec můžete použít i na plynových sporácích. **Sendvičové dno SIGMA Classic se silným hliníkovým jádrem zajišťuje optimální a rovnoměrnou distribuci tepla po celém obvodu.

Vlastnosti tlakového hrnce Zwilling EcoQuick II

  • konstrukce z nerezového pláště a pevným jádrem z hliníku
  • tlakový ventil pro bezpečné vypouštění páry
  • měřící stupnice uvnitř tlakového hrnce
  • na veškeré zdroje tepla, včetně indukce
  • bezpečnostní mechanismus a snadné ovládání/li>
  • tepelně odizolované rukojeti
  • dvě úrovně tlaku

Výhody tlakového hrnce

Tlakový hrnec, neboli "papiňák" vynalezl Denis Papin už v roce 1679. Důležitou součástí hrnce je poklice s ventilem, která hrnec zcela uzavře. Při vaření dochází díky páře, která se uvnitř hrnce vytvoří, k vaření pod tlakem. I velmi tuhé kusy masa jsou měkké po 30 až 60 minutých. Pro porovnání stejný kus masa by se v běžném hrnci vařil například 2 hodiny.

Bezpečnost

Pokud vás zajímá bezpečnost, tak je hrnec opatřen několika pojistkami. Pokud by tlak v hrnci příliš stoupal, dojde automaticky k vypuštění. Bezpečnosti také napomáháte, pokud se hrnec vždy pečlivě umyje a na poklici nezasychají nečistoty.

2 stupně tlaku

1. stupeň - Při nastavení prvního stupně je maximální tlak uvnitř hrnce nastaven na 0,6 ba*, čímž dojde ke zvýšení teploty varu na 110 °C. Toto nastavení je vhodné pro jemnější potraviny, které rychle ztrácejí tvar a mohli by se příliš rozvařit, například ryby a zelenina.

2. stupeň-Při nastavení druhého stupně je maximální tlak uvnitř hrnce nastaven na 1,0 bar, čímž dojde ke zvýšení teploty varu na 120 °C. Toto nastavení je ideální pro přípravu jakéhokoliv masa a omáček.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tlakové hrnce
Záruka: 2 roky
Země výroby: Německo
Barva: Nerezová
Do trouby: Ne
Materiál: Nerez
? Na indukci: Ano
Na plyn: Ano
Na elektriku: Ano
Na sklokeramiku: Ano
Na halogen: Ano
Nepřilnavý povrch: Ano
Objem: 4 l
Poklice: Ano
Průměr: 22 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry