Naše srdcovky

 

Produktů do kuchyně je opravdu velké množství a tak je občas těžké vybrat ten správný. Abychom Vám s tím pomohli, vybrali jsme několik produktů, které máme úplně nejradši. Každý produkt zároveň představuje nějaký druh receptu, pokrmu či kuchyně.

 

Hrnec Woll Diamond Concept Pro

 

titanovy_hrnec_woll_diamond_concept_pro

 

Hrnec Woll Diamond Concept Pro jsme si zamilovali už při vaření první polévky. V balení je k němu polohovatelná poklice a multifunkční vložka, které lze použít jako cedník či napařovač. Je fakt super.

 

 

Kuchařský nůž Kai Wasabi Black 

 

kucharsky_nuz_wasabi_black

 

Na našem e-shopu není lepší nůž v poměru kvalita/cena. Nás o tom přesvědčilo nejen jeho hodnocení od zákazníků, ale také jsme si ho oblíbili při vaření receptů z asijské kuchyně. Prostě nesmí chybět.

 

 

Strojek na domácí pastu 

 

 

strojek_na_testoviny_imperia_italie

 

Recepty na domácí těstoviny, přesně řečeno domácí pastu jsou na našem blogu velmi oblíbené a proto strojek na těstoviny nemůže mezi našimi srdcovky chybět. A vybrali jsme vůbec ten nejlepší, jelikož italská značka Imperia vyrábí strojky už od roku 1932. 

 

 


 

Kvalitní hrnec či jakýkoliv jiný produkt v kuchyni je pro mně prodlouženou rukou a nástrojem, díky kterém mohu přátelům a rodině připravit perfektní pokrm. Proto potřebuji aby vše na 100% fungovalo. Za nádobí a produkty, které jsme do tohoto článku vybrali, bych dal nože do ohně za to, že s nimi budete spokojeni.

 

ChefOndra, majitel našeho e-shopu Denis Henry


 

 

Kameniová mísa Mason Cash 

 

 

misa_mason_cash_burgundy

 

Mísy Mason Cash Colour mix přivedou do vaší kuchyně nejen plno barev, ale také kouzlo tradiční kuchyně. Vzhled tété mísy zůstal od roku 1901 stejný a to už pěkná řada let. Využít je můžete například pro náš recept na Tiramisu či jakýkýkoliv salát. A pokud se rozhodnete tuto mísu někomu věnovat jako dárek, jsme si jisti, že zabodujete.

 

 

Set struhadel Microplane Elite 

 

 

 

set_struhadel_do_kuchyně_microplane_elite

 

Každý kdo zná struhadla Microplane, určitě už slyšel o tom okamžiku, který nastal v roce 1994, kdy kanadská kuchařka chtěla upéct pomerančový dort. Nespokojenost s jejím starým struhadlem ji přivedla na nápad vyzkoušet jeden z nejoblíbenějších nástrojů k opracování dřeva, svého manžela - rašpli Microplane. A tak vznikla tato struhadla a my jsme za to opravdu rádi. Nutno ale dodat, že bylo opravdu těžké vybrat jaké struhadlo z nich se nám líbí nejvíce. Tradiční struhadlo nejen na citrusovou kůru máme opravdu také rádi.

 

 

Pánev Zwilling Carrara plus 

 

hluboka_panev_zwilling_carrara

 

S nádobím Zwilling máme stejný problém jako se struhadly Microplane. Prostě se nám líbí vše, co má tato značka v nabídce. Nakonec rozhodlo italské rissoto, které vaříme často a tak po nepřilnavé pánvi Zwilling Carrara plus saháme opravdu často. Stejně tak jako při přípravě pasty. Není tak vůbec náhoda, že za touto pánví stojí italští designéři.

 

 

Novinky na foodblogu

denishenry