Nůž na chléb a pečivo 23 cm, Miyabi 4000FC

Japonský nůž na chléb a pečivo 23 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
21.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 1001955
4 530 Kč
Nůž na chléb a pečivo 23 cm, Miyabi 4000FC
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Pečivo
Bagety
Rajčata
Ananas
Dorty

Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.

Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.

Vlastnosti nože na chléb a pečivo Miyabi 4000FC

  • ledem tvrzená ocel FC61
  • dvouvrstvé ostří
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • ostří Katana edge
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 4000FC
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 23 cm
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Nůž na chléb 23 cm Wasabi Black, Kai
1 799 Kč
6723B
Nůž na chléb 20 cm Professional S, Zwilling 1001501
Nůž na chléb a pečivo 20 cm Four Star, Zwilling
2 490 Kč
1001587
balarini tevere nuz na chleb
1 020 Kč
1001050
Nůž na chléb 21 cm Classic, Opinel
779 Kč
001816
Nůž na chléb 20,5 cm Olive, Forged
1 710 Kč
SDV-305195