Nůž na chléb a pečivo 23 cm, Miyabi 4000FC
Japonský nůž na chléb a pečivo 23 cm Miyabi 4000FC je vyroben tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Čepel nože je tvořena z ledem tvrzené ocele FC61 pro pevnost a dlouhotrvající ostří. Rukojeť: dřevo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.
Japonské nože Miyabi 4000 FC jsou fascinující. Tato řada spojuje krásu, eleganci, čistý design a tradiční japonské nožířské umění. Čepel nožů Miyabi 4000FC je vyrobena ze dvou dílů ledem tvrzené oceli FC61, která disponuje vysokou tvrdostí a odolností vůči namáhání.
Tvar ostří je podobný tvaru Katana-Edge, který je považován za jeden ze znaků mistrovských nožů. Elegantní osmiúhelníková rukojeť z dřeva Pakka, která je pro tyto nože typickým znakem, je nejen designový prvek odrážející japonskou kulturu, ale je také velmi příjemná a bezpečná při krájení.
Vlastnosti nože na chléb a pečivo Miyabi 4000FC
- ledem tvrzená ocel FC61
- dvouvrstvé ostří
- CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
- autentický profil čepele
- osmiuhelníková rukojeť ze dřeva Pakka
- čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
- rukojeť: dřevo Pakka
- tvrdost: 61° Rockwella
- ostří Katana edge
- každý nůž je perfektně vyvážený
- doživotní záruka na výrobní vady
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.