Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 5000FCD

Kód: 34686-241
6 269 Kč –4 %
Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 5000FCD
6 269 Kč –4 % 6 035 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
12.10.2021
Položka byla vyprodána…

Japonský nůž na chléb 23 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. Jádro je z tvrdé FC61 oceli, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele. Dlouhotvrající ostří, speciální damaškový vzor a pohodlná rukojeť je u tohoto nože předností.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Nože MIYABI 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

 


 

“První, co musíte v kuchyni udělat abyste připravili perfektní pokrm je zajistit dobrý nůž, jelikož přesně nakrájené tvary dodají vašemu pokrmu preciznost.”

Rokusaburo Michiba, televizní hvězda Iron Chef, Japonsko a USA


 

Vlastnosti japonského nože na chléb Miyabi 5000FCD

  • jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C) 
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D"
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • rukojeť: dřevo Pakka
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • úhel hran: 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady

TYTO NOŽE NEMYJTE V MYČCE!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 24 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry