Nůž na chléb 20 cm Tevere, Ballarini

Kód: 18586-201
1 130 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.9.2021

Kuchařský nůž 20 cm Ballarini Tevere je tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni. Způsob výroby: kovaný nůž; rujokeť: kombinace syntetickéhé materiálu a bambusového prachu; tvrdost: 58±1° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Řada nožů Ballarini Tevere je perfektní sada pro vaši italskou kuchařskou vášeň. Od předkrmů, jako je například italské Carpacio až po sladké dezerty v čele s italským Tiramisu je řada Tevere tím správným pomocníkem a prodlouženou rukou ve vaší kuchyni.

Tato řada nabízí bez kompromisně nejlepší poměr cena/výkon z naší nabídky nožů. Kvalitní německá ocel a řemeslné zpracování v kombinaci s italským designem vytváří opravdu velmi povedenou řadu. Nože Tevere jsou odolné proti korozi a díky rukojeti ze dřeva Pakka odolají běžné vlhkosti. Nože se také vyznačují svou neuvěřitelnou ostrostí a kovovou záštitou, která chrání vaše prsty.

Nůž na chléb má typickou vlnkovanou čepel. Je určen na krájení chleba a jiného pečiva s kůrkou, která ostatním nožům tupí ostří.Využít ho můžete například i při čištění a krájení ananasu, který má tvrdší slupku.

Hlavní vlastnosti nože Ballarini Tevere

  • leštěné ostří a kovová záštita, která chrání vaše prsty
  • vyrobeno z německé oceli, pohodlná a pevná rukojeť kaštanového tvaru
  • pohodlná rukojeť z leštěného dřeva Pakka, které je odolné vůči vlhkosti
  • způsob výroby: kovaný nůž

Údržba a několik tipů při práci s noži Ballarni

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože Ballarini Tevere

Nože Ballarini Tevere jsou vyrobeny z německé oceli, která se používá například i pro nože Zwilling. Tato ocel skvělě drž drží ostří a snadno se brousí. Pro nože na chléb můžete využít brousek AnySharp, který dokáže vlnkaté ostří snadno nabrousit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Záruka: 2 roky
Použití nože: Pečivo, Bagety, Rajčata, Ananas, Dorty
Délka ostří: 20 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Itálie
Kovaný nůž: Ano
Váha: 196 g
Výška čepele: 3 cm
Délka rukojeti: 12,5 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
denishenry