Kuchyňské nože 60 HRC
Kuchyňské nože se dají dělit také podle tvrdosti. Ne vždy platí, že čím tvrdší, tím lepší. Nekvalitní tvrdé nože jsou zbytečně křehké a těžko se brousí. Mezi středně tvrdé nože na našem e-shopu patří 59 a 60 HRC, s kterými se snadno pracuje, dobře se brousí a snadno si drží ostří.
- Kuchařské nože
- Sady nožů
- Plátkovací nože
- Nože na zeleninu
- Santoku nože
- Špikovací nože
- Vykosťovací nože
- Deba nože
- Nože na chléb a pečivo
- Nože na šunku a lososa
- Japonské nože
- Outdoorové nože
- Ocílky a brousky na nože
- Brusné kameny
- Prkénka na krájení
- Tašky a pouzdra na nože
- Stojany na nože
- Nože Ballarini
- Nože Forged
- Nože Opinel
- Nože Zwilling
- Japonské nože Miyabi
- Japonské nože KAI
Stránka 1 z 2 -
68 položek celkem