Kuchyňské nože 60 HRC
Kuchyňské nože se dají dělit také podle tvrdosti. Ne vždy platí, že čím tvrdší, tím lepší. Nekvalitní tvrdé nože jsou zbytečně křehké a těžko se brousí. Mezi středně tvrdé nože na našem e-shopu patří 59 a 60 HRC, s kterými se snadno pracuje, dobře se brousí a snadno si drží ostří.
-
Kuchařské nože
-
Sady nožů
-
Plátkovací nože
-
Nože na zeleninu
-
Santoku nože
-
Špikovací nože
-
Vykosťovací nože
-
Deba nože
-
Nože na chléb a pečivo
-
Nože na šunku a lososa
-
Japonské nože
-
Outdoorové nože
-
Ocílky a brousky na nože
-
Brusné kameny
-
Prkénka na krájení
-
Tašky a pouzdra na nože
-
Stojany na nože
-
Nože Ballarini
-
Nože Forged
-
Nože Opinel
-
Nože Zwilling
-
Japonské nože Miyabi
-
Japonské nože KAI
Stránka 1 z 2 -
71 položek celkem