Japonské nože Miyabi 6000MCT

Nejprodávanější

Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 6000MCT
 
6 855 Kč
Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT
 
7 189 Kč
Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT
 
7 189 Kč
Santoku japonsky nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
 
6 855 Kč
Kuchařský nůž Gyutoh 16 cm, Miyabi 6000MCT
 
5 925 Kč
Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT
 
5 180 Kč
6 položek celkem
Kuchařský nůž Gyutoh 16 cm, Miyabi 6000MCT
5 925 Kč
Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 6000MCT
6 855 Kč
Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT
7 189 Kč
Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT
7 189 Kč
Santoku japonsky nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
6 855 Kč
Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT
5 180 Kč

Miyabi 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nožů Miyabi očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. 

  • jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C) 
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE

Údržba japonského nože Miyabi 6000MCT

Výjimečný nůž si žádá výjimečné zacházení a údržbu. Není tomu jinak i u nožů Miyabi 6000MCT. Tyto nože nemyjte v myčce nádobí, došlo by k nenávratnému poškození. Nůž zbytečně nenamáčejte ve vodě a čepel čas od času potřete rostlinným olejem, který rukojeť chrání před nečistotami. V neposlední řadě nože Miyabi skladujte na bezpečném místě.

 

denishenry