Japonské nože Miyabi 6000MCT

Nejprodávanější

Kuchařský nůž Gyutoh 20 cm, Miyabi 6000MCT
 
6 855 Kč
Plátkovací nůž Sujihiki 24 cm, Miyabi 6000MCT
 
7 189 Kč
Nůž na chléb 23 cm, Miyabi 6000MCT
 
7 189 Kč
Santoku japonsky nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
Santoku nůž 18 cm, Miyabi 6000MCT
Na objednávku
34074-181
 
6 855 Kč
Kuchařský nůž Gyutoh 16 cm, Miyabi 6000MCT
 
5 925 Kč
Špikovací nůž Shotoh 13 cm, Miyabi 6000MCT
 
5 180 Kč
6 položek celkem

Miyabi 6000MCT, estetika, funkčnost, design. Čepel japonského nože je ostrá tak, jak lze od nožů Miyabi očekávat. Pokud jde o konstrukci čepele, a především rukojeti, jsou tyto nože naprosto jedinečné. Zakřivená rukojeť z odolného dřeva Cocobolo Pakka dává noži vyjímečnou eleganci a zároveň zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Mozaika a dekorativní koncovka na noži zdůrazňují jeho sofistikovaný vzhled. 

  • jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C) 
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D" ze dřeva Cocobolo Pakka
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE

Údržba japonského nože Miyabi 6000MCT

Výjimečný nůž si žádá výjimečné zacházení a údržbu. Není tomu jinak i u nožů Miyabi 6000MCT. Tyto nože nemyjte v myčce nádobí, došlo by k nenávratnému poškození. Nůž zbytečně nenamáčejte ve vodě a čepel čas od času potřete rostlinným olejem, který rukojeť chrání před nečistotami. V neposlední řadě nože Miyabi skladujte na bezpečném místě.

 

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den
denishenry