Japonské nože Miyabi 5000FCD

Nejprodávanější

5000FCD Gyutoh 20 cm

Japonský kuchařský nůž Gyutoh 20 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn...

6 035 Kč
Kód: 34681-201
5000FCD Santoku
Na objednávku
Kód: 34684-181

Japonský santoku nůž 18 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn tradičními postupy...

6 269 Kč
Kód: 34684-181
5000FCD Sujihiki

Japonský plátkovací nůž Sujihiki 24 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn...

6 035 Kč
Kód: 34680-241
5000FCD kuchařský 16 cm

Japonský kuchařský nůž Gyutoh 16 cm Miyabi 5000FCD je vyráběn...

5 429 Kč
Kód: 34681-161
8 položek celkem
5000FCD kuchařský 16 cm
5 429 Kč
Kód: 34681-161
5000FCD Gyutoh 20 cm
6 035 Kč
Kód: 34681-201
5000FCD Kuchařský Shotoh
4 295 Kč
Kód: 34680-131
5000FCD na chléb
Na objednávku
Kód: 34686-241
6 035 Kč
Kód: 34686-241
5000FCD Sujihiki
6 035 Kč
Kód: 34680-241
5000FCD Santoku
Na objednávku
Kód: 34684-181
6 269 Kč
Kód: 34684-181
Set miyabi
Na objednávku
Kód: SETMY-FCD1
9 550 Kč
Kód: SETMY-FCD1
5000FCD špikovaci
4 025 Kč
Kód: 34680-111

Nože MIYABI 5000FCD mají tradiční rukojeť je ve tvaru "D" z odolného dřeva Pakka, což umožňuje neúnavné a pohodlné krájení. Kovové koncovky a červené proužky dodávají noži elegantní vzhled. Jádro je z tvrdé FC61 ocele, vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele, čímž nůž dostává originální vzor čepele. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwiling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

  • jádro z velmi tvrdé ocele FC61 vložené mezi 48 vrstev damaškové ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C) 
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • tvrdost 61° Rockwella
denishenry