Plátkovací nůž 16 cm Twin Point, Zwilling
Plátkovací nůž 16 cm Twin Point má úzkou a dlouhou čepel a hodí se na porcování hotového masa, čištění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je také vhodný na práci s vetšími kusy ovoce. Skvělý poměr cena/výkon. Způsob výroby: lisovaný nůž; rukojeť: syntetický materiál; tvrdost: 57° Rockwella.
Nůž Twin Point je všestraný nůž pro domácí kuchyně. Předností tohoto nože je použití kvalitní ocele, ze které se vyrábí veškeré nože Zwilling. Nůž tak disponuje perfektním ostřím a vynikajícím poměrem cena/výkon. Černá rukojeť je opatřena logem Zwilling a její protiskluzový povrch zabraňuje vyklouznutí z ruky.
Plátkovací nůž je další typ nože který by neměl chybět v žádné kuchyni. Tento velmi praktický nůž má úzkou a dlouhou čepel a velmi se hodí na porcování hotového masa, čistění syrového masa, čištění a plátkování ryb, dále je pak vhodný na práci s většími kusy ovoce.
Vlastnosti plátkovacího nože Zwilling Twin Point
- protiskluzová rukojeť
- každý nůž je perfektně vyvážený
- ručně broušený, laesrová kontrola ostří
- FRIODUR® - mrazem tvrzená ocel; tento patentovaný proces dodá noži větší tvrdost a odolnost proti korozi
- speciální směs ocele vyráběná na zakázku pro společnost Zwilling J. A. Henckels
- doživotní záruka na výrobní vady
- rukojeť: syntetický materiál
- způsob výroby: lisovaný nůž
- tvrdost: +- 57° Rockwella
- váha: 85 g
Několik tipů při práci s noži Zwilling, které zvýší životnostost ostří
- vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
- po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
- některé typy nožů lze mýt v myčce, avšak tento způsob nedoporučejeme; nůž lze snadno a nenávratně poškodit
- pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
- skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
- používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochraná pouzdra
Proč nedávat nože do myčky a raději je mýt v ruce
- příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti
- nůž může poškodit myčku
- tření o jiné předměty
- zaschlé skrvny od jídla mohou poškodit čepel nože
- příliš agresivní prostředky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plátkovací nožeKuchyňské nože 57 HRCKuchyňské nože 16 cmZobrazit další kategorieNěmecké nože |
---|---|
Záruka: | Doživotní (čepel) |
Použití nože: | Maso, Porcování, Filety, Velké ovoce, Citrusy, Sushi |
Délka ostří: | 16 cm |
? Tvrdost: | 57 HRC |
Země výroby: | Německo |
Materiál rukojeti: | Syntetický materiál |