Nůž na zeleninu Nakiri 17,5 cm Olive, Forged

Nůž na zeleninu Nakiri Olive Forged 17,5 cm je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru. Je dodáván v dárkové krabičce. Tvrdost 58 HRC. Dřevěná olivová rukojeť.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
11.10.2024
Možnosti doručení
Kód: SDV-305256
1 856 Kč
Nůž na zeleninu Nakiri 17,5 cm Olive, Forged
Sleva na vše
Sleva na vše
pro registrované
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Expedujeme obratem
veškeré objednávky
Vařením
Vařením žijeme
doslova každý den

Nakiri je nůž určený výhradně pro krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovovému tvaru, který je přizpůsoben především pro krájení směrem nahoru a dolů. Díky tomuto obdélníkovému tvaru, který je pro nůž Nakiri poznávacím znamením, a uzké čepeli, nůž velmi dobře klouže po prstech.

Zelenina
Cibule
Brambory
Ovoce
Malé tvary

Řada Olive v sobě kombinuje robustní provedení s ručně tepaným vzhledem, japonskou ostrost a moderní vzhled. Zaoblená rukojeť z olivového dřeva je nejen velmi pohodlná, ale také odolná proti vodě. Oproti jiným dřevinám je i velmi pevná a noži poskytuje dlouhou životnost. Nerezová koncovka nemá jen designový účel, ale také dává noži velmi přesnou rovnováhu pro větší bezpečnost.

Vhodné jako dárek

Nůž je dodáván v dřevěné dárkové krabičce a jako dárek zaručeně potěší kohokoliv, ať se jedná o profesionálního kuchaře, maminku v domácnosti nebo tatínka. Nůž Olive Forged bude opravdovou ozdobou v každé kuchyni.

Vlastnosti nože Nakiri Forged Olive

  • ručně kovaná čepel s autentickým vzhledem
  • ručně broušený
  • odolná rukojeť z olivového dřeva
  • vyrobeno z japonské oceli 440C
  • baleno v dárkové dřevěné krabičce

Údržba nože Forged

  • vyvarujte se krájení na tvrdých površích jako je kámen, sklo, kov a pod.
  • nůž nedávejte do myčky - příliš vysoká teplota nožům nesvědčí, může dojít k poškození rukojeti nebo se na čepeli mohou objevit skvrny od mycích prostředků
  • po práci nůž ručně omyjte vodou, opláchněte a ihned osušte
  • pravidelně udržujte ostří pomocí ocílky
  • skladujte nůž na bezpečném místě, chraňte ostří před nárazy, případně třením s jinými produkty
  • používejte zásuvné bloky, magnetické lišty a nebo ochranná pouzdra

Broušení nože

Nože lze udržovat ocílkou Forged s diamantovým povrchem, která byla speciálně navržena pro tyto nože a nabízí vysoce kvalitní ostřící ocel. V závislosti na použití nožů doporučujeme nechat si je nabrousit např. 1x až 2x ročně u profesionálního brusiče nožů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: 10 let
? Série: Olive
Použití nože: Zelenina, Malé ovoce, Brambory, Česnek, Houby, Jahody, Mořské plody
Délka ostří: 17,5 cm
? Tvrdost: 58 HRC
Země výroby: Japonsko
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo
Úhel broušení: 18°

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Santoku japonsky nůž 18 cm Shun, Kai
6 499 Kč
DM-0717
Santoku nůž 18 cm Professional S, Zwilling 1001623
Santoku nůž 16 cm Four Star, Zwilling
3 009 Kč
1001625