Kuchařský nůž Gyutoh 24 cm, Miyabi 5000MCD

Kód: 34373-241
12 819 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
25.3.2022
Položka byla vyprodána…

Japonský nůž Gyutoh 24 cm Miyabi 5000MCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. harmonie, unikátní design a funkčnost hraje u tohoto nože hlavní roli. Rukojeť je z březového dřeva Masur Birchwood, někdy známé jako Karelská bříza. Damaškový květinový vzor je tvořen díky překládání 100 vrstev ocele (padesát na každé straně).

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

MIYABI 5000MCD doprovází harmonie, unikátní design a funkčnost. V japonské kuchyni od nepaměti hraje estetika klíčovou roli, a proto tento nůž zdobí květinový damascus vzor, vytvořený z překládání 100 vrstev ocele (padesát na každé straně). Rukojeť je z březového dřeva Masur Birchwood, někdy známé jako Karelská bříza. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. 

Vlastnosti japonského nože Gyutoh Miyabi 5000MCD

  • nůž je balen v luxusní dárkové krabičce v černé barvě s magnetickým klipem
  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D"
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • úhel hran 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady
  • váha 195 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: Doživotní ( čepel)
Použití nože: Univerzální, Maso, Porcování, Zelenina, Cibule
Délka ostří: 24 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
? Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení