Špikovací nůž Shotoh 9 cm, Miyabi 5000MCD

Japonský špikovací nůž Shotoh 9 cm Miyabi 5000MCD je vyráběn tradičními postupy v továrně Zwilling J.A. Heckels v japonském městě Seki. harmonie, unikátní design a funkčnost hraje u tohoto nože hlavní roli. Rukojeť je z březového dřeva Masur Birchwood, někdy známé jako Karelská bříza. Damaškový květinový vzor je tvořen díky překládání 100 vrstev ocele (padesát na každé straně).

Dostupnost Vyprodáno
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 34372-091
7 880 Kč
Špikovací nůž Shotoh 9 cm, Miyabi 5000MCD
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Ty nejlepší produkty
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Shotoh je malý nůž, ideální pro řezání, loupání a zdobení ovoce a zeleniny. Někdy je tento nůž nazýván jako Petty nůž, což v překladu znamená drobný či malý. Vhodný je také pro čištění surovin, které držíme v ruce. Po Santoku nožích je to druhý nejprodávanější druh čepele v Japonsku.

Čištění masa
Špikování
Zelenina
Česnek
Ovoce

MIYABI 5000MCD doprovází harmonie, unikátní design a funkčnost. V japonské kuchyni od nepaměti hraje estetika klíčovou roli, a proto tento nůž zdobí květinový damaškový vzor, vytvořený z překládání 100 vrstev oceli (padesát na každé straně).

Rukojeť je z březového dřeva Masur Birchwood, někdy známé jako Karelská Bříza. Nože MIYABI jsou vyráběny tradičními postupy v továrně Zwiling J.A. Henckels v japonském městě Seki.

Vlastnosti japonského nože Shotoh Miyabi 5000MCD

  • nůž je balen v luxusní dárkové krabičce v černé barvě s magnetickým klipem
  • jádro z mikrokarbidové práškové ocele MC63 vložené mezi 100 vrstev ocele
  • CRYODUR® – čepel kalená speciální technologií (včetně kalení při -196°C)
  • autentický profil čepele
  • rukojeť ve tvaru "D"
  • čepel ostřená tradiční technikou HONBAZUKE
  • tvrdost 63 stupňů podle Rockwellovi stupnice
  • úhel hran 9,5 až 12 stupňů
  • každý nůž je perfektně vyvážený
  • doživotní záruka na výrobní vady

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože, Kuchyňské nože 63 HRC, Kuchyňské nože 9 cm, Japonské nože, Nože s dřevěnou rukojetí, Damaškové nože, Kované nože
Záruka: Doživotní (čepel)
? Série: 5000MCD
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 9 cm
? Tvrdost: 63 HRC
Země výroby: Japonsko
? Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Materiál rukojeti: Dřevo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
7x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Špikovací nůž 10 cm Wasabi Black, Kai
1 199 Kč
6710P