Špikovací nůž 10 cm Shun Classic, Kai
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřebo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.
Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.
Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Výroba japonského nože Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
Vhodné jako dárek
Výjimečnost těchto nožů podtrhne dárková krabička, která je součástí každého nože Shun. Pokud hledáte vhodný a originální dárek pro jakéhokoliv kuchaře, je tato řada nožů ideální volba.
Vlastnosti špikovacího nože KAI Shun Classic
- ručně broušený nůž
- optimální vyvážení
- dlouhá životnost ostří
- 32 vrstev damaškové oceli
- pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
- rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
- způsob výroby: kovaný nůž
- tvrdost: 61° Rockwella
- váha: 65 g