Špikovací nůž 10 cm Shun, Kai

Kód: DM-0716
2 900 Kč
Vyprodáno
Můžeme doručit do:
17.12.2021
Položka byla vyprodána…

Špikovací nůž 10 cm Shun Classic od značky KAI je je inspirován mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Nůž je vyroben z 32 vrstev damaškové oceli. Rujokeť: ebenové dřebo Pakka; tvrdost: 61° Rockwella.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Vybíráme
Vybíráme
pouze ty nejlepší produkty
Veškeré objednávky
Veškeré objednávky
expedujeme obratem
Vařením
Vařením
doslova žijeme každý den

Detailní popis produktu

Cenami ověnčená japonská společnost Kai je absolutní špičkou ve výrobě nožů do kuchyně. Výroba japonského nože Shun Kai je inspirována mistrovským uměním výroby samurajských mečů. Damaškový vzhled a pečlivě vybrané materiály dodávají noži opravdovou výjimečnost. Rukojeť ve tvaru D je vyrobena z ebenového dřeva Pakka, které se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a tvrdostí. Nože Kai Shun uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.

Špikovací nůž je určen ke špikovaní masa. Díky své tenké a krátke čepeli dokáže udělat perfektní kapsu aniž by jste maso prořízli. Hodí se také k čištění masa, zeleniny nebo ovoce.

Vlastnosti špikovacího nože KAI Shun Classic

  • ručně broušený nůž
  • optimální vyvážení
  • dlouhá životnost ostří
  • 32 vrstev damaškové oceli
  • pohodlná a pevná rukojeť ve tvaru D
  • rukojeť: černé ebenové dřevo Pakka
  • způsob výroby: kovaný nůž
  • tvrdost: 61° Rockwella
  • váha: 65 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací nože
Záruka: 2 roky
Použití nože: Čištění masa, Špikování, Zelenina, Česnek, Ovoce, Jahody
Délka ostří: 10 cm
Materiál rukojeti: Dřevo
? Tvrdost: 61 HRC
Země výroby: Japonsko
Damašková ocel: Ano
Kovaný nůž: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
denishenry